Ποιοί είμαστε

Αξιοποιούμε το πάθος μας για την επιστήμη και τις υπηρεσίες τεχνολογίας πληροφορικής, εντοπίζουμε τις ευκαιρίες της αγοράς και βρίσκουμε λύσεις σε μερικά από τα προβλήματα της σύγχρονης γεωργίας.

Η Agroapps είναι μία εταιρία που έχει ως στόχο να παρέχει βιώσιμες λύσεις για τον αγροτικό τομέα, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες πληροφορικής. Δημιουργήθηκε το 2015 ως spin-out, και σύντομα εξελίχθηκε σε μία δυναμική και καινοτόμα εταιρία προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών, καλύπτοντας σχεδόν κάθε καλλιέργεια και καλλιεργητική πρακτική σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Η ομάδα των ειδικών μας, συνδυάζοντας το πάθος της για την λεπτομέρεια με την τεράστια εμπειρία της στην αγροτική συμβουλευτική και τις γνώσεις της στη γεωπονική επιστήμη, παρέχει βέλτιστες λύσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες στον πρωτογενή τομέα. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένα μαθηματικά μοντέλα και τεχνικές πρόβλεψης, η Agroapps δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ακρίβειας εξατομικευμένη συμβουλευτική σε κάθε παραγωγό και για κάθε είδος καλλιέργειας, ανεξαρτήτως του μεγέθους της γεωργικής εκμετάλλευσης.

Το όραμά μας

Τεχνολογικές λύσεις υψηλής τεχνολογίας που βελτιώνουν δραστικά την καθημερινότητα του παραγωγού.

Το όραμα της Agroapps είναι η παροχή εξατομικευμένων εργαλείων ICT που έχουν ως στόχο την αύξηση της κερδοφορίας των παραγωγών και των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα και ταυτόχρονα να κάνουμε τις ICT τεχνολογίες προσβάσιμες στον κάθε παραγωγό, συμβάλλοντας στη βέλτιστη ποιοτική διαχείριση της γεωργικής εκμετάλλευσης.

Οι υπηρεσίες

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εργαλεία για μικρές εφοδιαστικές αλυσίδες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες κλίματος και πρόγνωσης καιρού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ