Νέα

SIEUSOIL

Υποβάθμιση του εδάφους και κλιματική αλλαγή

Ο ρόλος των αγροτών στη δράση για το κλίμα

 

H AgroApps συμμετέχει στο ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο SIEUSOIL! Το έργο υποστηρίζεται από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας της Ε.Ε. HORIZON 2020, αποσκοπεί στην ανάπτυξη βιώσιμων και ολιστικών πρακτικών διαχείρισης του εδάφους βασισμένων σε ένα διηπειρωτικό εναρμονισμένο σύστημα πληροφοριών. Με το SIEUSOIL θα αναπτυχθεί μια καινοτόμος πλατφόρμα που θα αποτελείται από προηγμένα εργαλεία ανίχνευσης και μοντελοποίησης, ψηφιακής χαρτογράφησης και υποστήριξης διαχείρισης των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, ώστε να μεγιστοποιηθεί η παραγωγικότητα του εδάφους και τα κοινωνικοοικονομικά οφέλη, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τις απειλές στο φυσικό περιβάλλον. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο δελτίο τύπου μας, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ!


Startup Stock Photos

«Εκεί που οι ιδέες και οι άνθρωποι συναντιούνται»

KATANA Matchmaking Event

Το έργο KATANA συνεχίζεται με ένα Matchmaking Event. Στόχος η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων  μεταξύ επιχειρηματιών, νεοσύστατων επιχειρήσεων (start-ups) και ΜΜΕ και η υποστήριξή τους στην εξεύρεση των κατάλληλων εταίρων για την πραγμάτωση των καινοτόμων προϊόντων ή υπηρεσιών τους. Το πρώτο Matchmaking event του ΚΑΤΑΝΑ στην Ελλάδα θα γίνει στην Αθήνα, στις 16 Ιουνίου 2017.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Παρουσιάσεις εκδήλωσης

The journey so far and what happens next Grigoris Chatzikostas (CEO, InoSens)

KATANA Large Scale Demonstrators Theodore Zachariadis (KATANA Technical Manager, Synelixis CTO)

KATANA Crowdfunding Platform Socratis Ploussas (CEO, PARNASSE S.A)

Pitching: Do’s & Dont’s Stavros Messinis Serial Entrepreneur and collaborative community creator

 

 


admin-ajax

 

Meet us in KATANA business evening

Meet us in KATANA business evening, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στο Mediterranean Palace Hotel – Thessaloniki!
Αν έχεις μία καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα στον κλάδο της γεωργίας, της διατροφής ή των νέων τεχνολογιών και αναζητάς #χρηματοδότηση , ένα 2λεπτο βίντεο αρκεί για το ΚΑΤΑΝΑ!!! Έλα στην εκδήλωση του KATANA, μάθε πως μπορείς να πάρεις χρηματοδότηση και θα σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις και να ανέβασεις το δικό σου βίντεο για να πάρεις 100.000€ !
Δήλωσε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο http://bit.ly/2jRCZyF

Πρόσκληση εκδήλωσης 

Πρόγραμμα εκδήλωσης


admin-ajax

KATANA: πάνω από 1.200.000 € σε καινοτόμες ιδέες στον αγροδιατροφικό τομέα

picture1

Από 1η Δεκεμβρίου, το καινοτόμο χρηματοδοτικό εργαλείο ΚΑΤΑΝΑ αναζητά φιλόδοξους νέους επιχειρηματίες, νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που διαθέτουν ένα πρωτοπόρο όραμα για το μέλλον του αγροδιατροφικού επιχειρηματικού τομέα. Μάθε περισσότερα εδώ.

Πάρε μέρος και εσύ http://katanaproject.eu/.