Η AgroApps στην Agrotica 2020

Η AgroApps συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση Agrotica με έντονη παρουσία προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. 

Στο πλαίσιο της έκθεσης η AgroApps ανακοίνωσε την έναρξη της νέας της συνεργασίας με την Κ&Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, κορυφαία εταιρεία στο χώρο των αγροεφοδιών με διεθνή παρουσία!  Η AgroApps και η Κ&Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ οδηγούν μαζί τις εξελίξεις στον πρωτογενή τομέα και φέρνουν καινοτόμα εργαλεία στη διάθεση των παραγωγών και των γεωργικών συμβούλων, τα οποία θα τους υποστηρίξουν στη διαδικασία λήψης αξιόπιστων αποφάσεων για τη διαχείριση των καλλιεργειών τους.

Επίσης, η AgroApps λάνσαρε για πρώτη φορά τη νέα της εφαρμογή myAgroApp, η οποία βρίσκεται ήδη στο google play, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανέβει και στο app store. Πρόκειται για έναν ψηφιακό σύμβουλο, ο οποίο βρίσκεται στη διάθεση του Έλληνα παραγωγού 24/7. Η ομάδα της AgroApps παρουσίασε την εφαρμογή στους επισκέπτες που πέρασαν από το stand της, ενώ συζήτησε με εκθέτες και εμπορικούς επισκέπτες πιθανότητες συνεργασίας.