Πρωτιά για την AgroApps

26/11/2019

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η AgroApps κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Startups d.Day, ο οποίος διοργανώθηκε στις 25/11/2019 από τον ΣΕΠΕ στο πλαίσιο του  Digital Economy Forum 2019.

Το Startups d.Day είναι ένας σύγχρονος διαγωνισμός για νεοφυείς επιχειρήσεις, οι οποίες αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία και δημιουργούν πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις, τα οποία απευθύνονται στην παγκόσμια αγορά.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 30 ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις οι οποίες παρουσίασαν το προϊόν/ λύση τους σε επενδυτές, επιχειρηματίες και συμβούλους επιχειρήσεων και είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν με ανθρώπους και εταιρείες του χώρου της τεχνολογίας. Η ομάδα της AgroApps συμμετείχε στο διαγωνισμό παρουσιάζοντας τη λύση που έχουμε αναπτύξει, η οποία προσφέρει σειρά υπηρεσιών για την απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση του αγρού.

Το βραβείο αυτό αποτελεί μια πολύ τιμητική διάκριση για την ομάδα της AgroApps, καθώς προέρχεται από επαγγελματίες και επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας, και ταυτόχρονα, είναι μια αναγνώριση της δουλειάς μας της ομάδας μας!