Η AgroApps

Η AgroApps ιδρύθηκε το 2015 στη Θεσσαλονίκη από μια ομάδα έμπειρων γεωπόνων, ειδικών στη τηλεπισκόπηση και την αριθμητική πρόγνωση καιρού, καθώς και ειδικών του χώρου της πληροφορικής με βαθιά κατανόηση των αναγκών του πρωτογενή τομέα και το ίδιο πάθος για τις νέες τεχνολογίες.

Αποστολή μας είναι να φέρουμε την τεχνολογία κοντά στη γεωργία μέσα από την ανάπτυξη βιώσιμων ψηφιακών λύσεων για τον αγροτικό τομέα. Η τεχνογνωσία της ομάδας μας, σε συνδυασμό με τη διαρκή έρευνα έδωσαν ξεχωριστή δυναμική στην AgroApps, η οποία σήμερα προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών.

Τι κάνουμε

Χρησιμοποιούμε εξελιγμένα μαθηματικά μοντέλα, τεχνολογίες μηχανικής μάθησης, δορυφορικά και μετεωρολογικά δεδομένα, και μοντέλα ανάπτυξης καλλιεργειών, και δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ακρίβειας εξατομικευμένες υπηρεσίες σε αγρότες, γεωργικούς σύμβουλους, εταιρείες γεωργικών ασφαλίσεων, καθώς επίσης και σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα.

Η ομάδα μας έχει αναπτύξει ένα σύνολο λύσεων, οι οποίες βοηθούν τους εμπλεκόμενους στον αγροτικό τομέα να λάβουν αξιόπιστες αποφάσεις για τη διαχείριση των αγροτικών εκμεταλλεύσεων και να σχεδιάσουν αποτελεσματικότερα τις υπηρεσίες τους.

Η Ομάδα μας

Η AgroApps αποτελείται από μία ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, οι οποίοι προέρχονται από διάφορους τομείς και επιστημονικά πεδία. Ο καθένας φέρνει τη δική του ξεχωριστή ενέργεια, νέες ιδέες και δημιουργικότητα και όλοι μαζί συνθέτουμε μια ομάδα που μοιράζεται τις ίδιες αξίες και λειτουργεί με βάση έναν κοινό στόχο: Να διαμορφώσουμε έναν βιώσιμο αγροτικό τομέα, ο οποίος θα φέρει την αλλαγή στη σημερινή γεωργία.

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ

earsc
sepe
tracealliance

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε τα νέα μας

xartis_sporas
AgroApps-ACT
FARM TECH PROJECT
Όλα τα νέα